6 juli 2006

EEN LEKKER DAGJE!!!!!Ik ben vandaag een dagje naar Rotterdam geweest, niet om te winkelen zoals zoveel mensen doen, maar om heerlijk te relaxen (en scrappen) in een tuinhuisje onder de rook van Vliegveld Zestienhoven. Als je daar bent kan je gewoon niet geloven dat je in de grote stad bent, het is er echt zo rustig, en er zijn zo ontzettend veel planten en volgels, en andere vliegende dieren, en dat is voor mij dan ook een klein minpuntje, ik ben nogal bang voor fladderende beestjes...... uh vlinders, vogels, maar ik blijf er niet voor thuis. Ik heb foto's gemaakt van alle hoeken van de tuin, en zag bij het terug kijken dat ik een sterke voorkeur heb voor het maken van close-up's -wist ik natuurlijk allang maar toch- ik ben altijd weer verwonderd hoe je in één foto, en scherp en wazig te voorschijn kan toveren en dat het er dan ook nog prachtig uitziet.
Eind resultaat, lekker gescrapt, prachtige foto's, heerlijk gegeten (met dank aan Piet) kortom
EEN LEKKER DAGJE!!!!

3 opmerkingen:

 1. Yvon8.7.06

  Hé Will van je verhuizing bij gekomen!! Zo te zien heb je een lekker dagje gehad wat weer leuke foto's heeft opgeleverd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Wilma, zag inderdaad dat je weblog bij weblog.nl weg was maar je bent dus hier begonnen. Mij bevalt het prima bij punt.nl. Mijn scrapwerk staat even op een laag pitje daar ik nog volop bezig ben met het nieuwe huis en probeer over twee weken te gaan verhuizen. Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sonja Schrauwen11.7.06

  Wauw Wilma wat is je nieuwe blog mooi!!!! Onwijs die zwarte achtergrond, LO's komen zo heel mooi uit!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...