25 juli 2006

STILLEVEN

Afgelopen vrijdag ben ik in een vlaag van verstandsverbijstering in eens mijn scrapspullen op gaan ruimen, nou ja het was wel nodig want mijn hele tafel lag vol met van alles en nog wat, en daar kon echt geen nieuw project meer bij. Helaas was tegen het vallen van de nacht de rotzooi die ik had gemaakt niet meer te overzien.
Uh..... ik ging toch opruimen???
Ik heb nog een hele tijd bij de computer gezeten in de hoop dat die hele berg vanzelf zou verdwijnen, maar niets is minder waar, de helft ligt er nu nog, en de vuiliniszak waar al een heleboel in verdwenen is staat ook nog op hetzelfde plekje!!!!!!!
Ik heb tussendoor niet stil gezeten - nog een BLOG gemaakt voor iemand, computer "schoongemaakt", scrap op dvd (cd-rom was te klein), foto's op dvd, enzo. -maar toch! Het ligt me daar maar aan te kijken, en zolang ik het niet opruim mag ik niet scrappen van mezelf, en daar luister ik natuurlijk naar..... dus wie weet vanavond als mijn kleine logé op tijd gaat slapen dat ik weer een poging doe!!!!!!!
Ondertussen een foto gemaakt van het STILLEVEN op mijn tafel...... en de spullen voor mijn logboeg....... en de spullen voor Mariëtte haar logboek.
Oh ik moet echt gaan opruimen want ik wil scrappen!!!!!


1 opmerking:

  1. Anoniem29.7.06

    Wat een heerlijke troep heb jij zeg!!!!
    Is het nu al opgeruimd???:)

    :) Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...