3 december 2006

HOE KOMT

het toch, dat kinderen niet echt van hun verjaardag kunnen genieten. Ze kijken er weken naar uit, en als het dan zover is, en de visite is in huis, worden ze nors, nukkig, of wat dan ook.
Nina was erg blij met al haar kado's maar wilde al de visite wel weg kijken, eigenlijk haar kaarsjes niet uit blazen enzovoort. Zelfs haar gebak at ze stil voor zich uit kijkend op!
Een paar keer kwam ze bij me staan met haar armen stevig om mijn nek, maar zei niets en ging dan weer weg. Alsof ze dacht, jij begrijpt toch wel dat ik gewoon alleen wil zijn!!!!
We hebben haar maar zoveel mogelijk met rust gelaten en waarschijnlijk is ze morgen weer gewoon zichzelf en nog steeds blij met al haar kado's.
4 opmerkingen:

 1. Wat een zalige taart en vertederende foto's plus verhaal!!

  Nog gefeliciteerd met je kleindochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo herkenbaar, dit verhaal, maar toch gefeliciteerd met je kleindochter Wil, en idd is ze morgen waarschijnlijk weer blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Diana4.12.06

  Ach arme Nina, ze ziet er ook niet echt feestvarkerig uit op de foto's :-) Bij mij thuis zijn ze helemaal dol en uitgelaten, maar dat komt wel vaker voor, van wie zouden ze dat nou hebben????? Maar met een verjaardag is het echt een gekkenhuis, dus deze versie zou voor mij een verademing zijn lol

  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is ze vandaag weer helemaal de oude Nina????

  Alsnog van harte met je kleindochter,
  groetjes Kiki.

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...