23 april 2007

NIETS DOEN

Ik lig hier alweer 32 dagen, of zoals we normaal zeggen vier en een halve week, dus als ik het goed begrepen heb, heb ik nog anderhalf tot drie en halve week te gaan. Ik hoop er tussen te zitten want over twee en halve week gaan we met een beetje geluk op vakantie. En van dat geluk moet ik het hebben denk ik, want zoals het er nu uit ziet lukt het niet. Ik kan (en doe) al veel meer, en daarmee bedoel ik lopen, wat (makkelijke dingen) koken, af en toe verantwoord bukkend de was in of uit de machine doen, kleding weggooien die ik echt niet meer aan wil of kan, snel twee of drie dingen strijken, en dit kan alleen als de strijkplank klaar staat, want tillen is uit den boze!! En na ieder "werkje" snel weer plat. Dus dat gaat allemaal langzaam vooruit, en daar zit het hem ook niet in!! Het zit in het zitten, dat geeft veel problemen, teveel naar mijn zin, het kan maar heel kort en dan nog heb ik daarna afschuwelijke pijn in mijn onderbeen en voet, jammer genoeg doe je veel dingen zittend, computeren, scrappen, schrijven, eten enzovoort. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat het binnen nu en twee weken weg is, maar wacht het (on)geduldig af. Inmiddels ben ik wel handig geworden en het snel iets bij elkaar zoeken, zodat ik het liggend op bed verder kan doen, dan heb ik tenminste nog het idee iets gedaan te hebben.
Vanmorgen werd ik vroeg wakker, en dacht wat moet ik allemaal doen vandaag, het duurde een paar minuten voor ik echt wakker was en begreep dat ik natuurlijk weer niets hoefde te doen, alleen maar iets makkelijks koken vanavond!!!! Mmm, dat word ik een beetje zat, ik wil nu gewoon weer iets gaan doen, en misschien is dat wel een goed teken, want tot nu toe vond ik het wel prima, en nu gaat het irriteren, het "niets" doen.
In het kader van af en toe toch maar iets doen, i.p.v. niets doen, gisteren een kaart gemaakt voor de verjaardagslijst, vrij snel en nog leuk ook, en dat voornamelijk liggend!!! Ik zag al bladerend in de CK een leuke LO, en die heb ik min of meer omgetoverd in een kaart, nog twee kaarten te gaan voor de maand mei, en dat gaat vast wel lukken. Verder ben ik af en toe bezig met met maken van allerlei bloemen, gehaakt, met vilt, enzovoort om een tas mee te bewerken, die ik vorig jaar tijdens onze vakantie heb gekocht, maar helemaal was vergeten, erg leuk werk!


4 opmerkingen:

 1. Oh Wil wat vervelend dat je nog steeds niet echt uit de voeten kan. Hoop dat je snel opknapt en lekker op vakantie kan! Je gehaakte en vilten bloemen vind ik geweldig!!

  Ik zal duimen voor je!
  Groetjes Kiki.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh Wil, kan me zo voorstellen dat het gaat vervelen, dat niets doen. Hou vol! en ik hoop en duim heel hard voor je dat het nu heel snel beter gaat en dat je op vakantie kan.
  enne die bloemen zijn weer helemaal leuk, ben erg benieuwd naar de tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, dat klinkt nog niet opgewekt Wilma. Hou vol meid!

  groetjes
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem28.4.07

  Hoi Wil,

  Wat vervelend dat het nog niet zo gaat als dat je zou willen.
  Ik hoop dat het toch snel beter gaat en je lekker op vakantie kan!
  Probeer een beetje te genieten van het lekkere weer!

  Je bloemen zijn erg leuk! Mooie kaart ook!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...