30 juli 2006

METAMORFOSE

Deze week werd Pebbels een paar keer een soort van onwel, was schrikkerig en als ze op wilde staan viel ze weer om. Liep sloom achter je aan, en had constant haar tong uit haar bek, nou zie je dat bij veel honden, maar bij die van ons niet -mits je met de boot onder een brug door gaat, dan komt die tong er paars van ellende uit- dus al met al niet echt lekker!!!
Ze is dan ook al twaalf en het was behoorlijk warm, misschien een combinatie van factoren.
En gisteren toen Jill voor het eerst alleen naar ons huis mocht gaan, en Pebbels uit gaan laten, en koffie zetten, ging ze spugen, Jill meteen in paniek, maar ik heb haar door de telefoon kunnen sussen. Een half uur later was ik er ook, zelf de spuug opgeruimd -want de spuugruimer was er ook even niet- en meteen aan de koffie. En plots werd Pebbels weer niet goed, iets erger dan al de aanvalletjes van deze week, ze storte zo op het kleed en toen hadden we de poppen aan het dansen want Jill raakte compleet van de kook en kreeg spontaan een darmkoliek. Pebbels knapte snel op, Jill daar integen niet en wilde eigenlijk naar huis, voor het geval dat......, daar wilde ze toch maar liever niet bijzijn. Ik heb tegen haar gezegt dat het door de warmte kwam, dat oude mensen daar ook last van hebben -hhhmmmm zo oud ben ik toch niet, hoe kan het dan dat ik daar ook last van heb???- en ben meteen gaan knippen en scheren en later lekker douchen enzo. Ben geen trimster dus het werd coupe Wilma, maar oh wat makkelijk het douchen was zo gebeurd en het opdrogen ook! Heel handig met onze aankomende vakantie, want de teken en eventuele vlooien zien we van een afstand al lopen!
Vanmorgen liep ze best vrolijk achter me aan, dus wie weet scheelt het, en later zag ik haar in een vreemde houding in de wc, ik riep haar maar ze hoorde me niet. Volgens mij was ze zich vreselijk aan het bekijken in de pedaalemmer, want eerlijk is eerlijk het is een ware METAMORFOSE!!!!!

5 opmerkingen:

 1. Sonja Schrauwen30.7.06

  Volgens Scooby Doo ben je nog steeds een mooie hond!!!!!!!

  Groetjes Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem30.7.06

  aaaaaaiiihhhhh met recht een metamorfose!!! Denk je echt dat tie hiervan opknapt????????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem30.7.06

  oeps vergat mijn naam eronder te zetten......

  :) Wilma.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O Will dat is nog eens wat je noemt een metamorfose!!! Maar ze ziet er geweldig uit hoor wat een schatje en ik zie nu ook haar.....ogen hihihiihhi

  gr. Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat is het een schatje zo!!!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...