16 november 2006

GISTERAVOND

heb ik voor het eerst sinds lange tijden weer eens naar een film gekeken, dat had twee redenen, het forum lag eruit dus de online-crop ging niet door, en het zitten is op het moment weer even een puinhoop. Ik weet nu wel weer waarom ik nooit naar fims kijk, ten eerste duren ze me te lang en heb ik daar het geduld niet voor (lees: onder de reclame ga ik snel naar mijn scraptafel om even wat te doen) en ten tweede vind ik het vaak zo zielig -ik zou ook leuke films uit kunnen zoeken natuurlijk- dat ik er een barstende hoofdpijn aan over houd, wat je overigens niet kunt zeggen van de hoofdpersoon, want die heeft na deze film nooit meer hoofdpijn.......! Na de film nog snel een idee wat in de reclames bij me op kwam op papier gezet en een beginnetje gmaakt, en vanmorgen afgemaakt, het papier lag nog op tafel van de wedstrijd bij A Cherry on Top.
De LO is lief en netjes, als ik er na kijk denk ik dat ik in een nette periode zit, ga dus zo na het eten snel aan een Messy LO op witte cardstock beginnen, want voor je het weet wordt het een gewoonte......


5 opmerkingen:

 1. Hij is heel mooi geworden Wilma!
  Jammer inderdaad dat de crop niet door ging. Ik heb met Irene nog een poging gedaan per mail maar dat ging niet goed op m'n laptop blijkbaar, ik zag pas toen ik boven kwam dat er wel degelijk mail was.
  Ik vind deze stijl wel wat hoor maar ik kan me voorstellen dat je wilt varieren. Ben benieuwd wat het wordt!
  Welllicht tot morgen bij de crop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave lo!! Leuk dat ze na zoveel jaar nog steeds zo naar elkaar kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Monique16.11.06

  Deze is ook weer geweldig Wil, wat een lieve foto's ook.
  Beterschap verder he, zie je ook morgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem16.11.06

  Leuk leuk leuk! Mooie foto's, die blik zegt genoeg.

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Liefffff die meisjes!!! Leuk de verschillende letters voor de titel.

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...