27 december 2006

EEN RING

Ik heb leuke kado's voor mijn verjaardag gekregen, leuke letters voor de cricut, een vierkante snijmat (ha, ha, wat is er mis met een gewone snijmat, ach......) hele dikke knuffels van de kleinkinderen (onbetaalbaar) en, ja nu komt het EEN RING, een hele bijzondere, niet om te zien want hij bestaat al een poosje, en om heel eerlijk te zijn heb ik hem al eens gehad, maar dan in drie kleuren, helaas is die zonder dat ik het ooit in de gaten heb gehad verhuisd naar Wassenaar. Maar deze is zo bijzonder omdat er maar één van is. Hij bestaat uit drie ringen en in iedere ring is de naam van een kleinkind gegraveerd, met grote letters want een vijftiger kan niet meer zo goed lezen. Ik had kunnen weten dat Kim weer iets speciaals uit zou zoeken, ze vroeg ook al weken, ben je niet benieuwd??? Stuurde me zelfs drie weken geleden een sms, kijk voor je kado op www.dathadjegedroomd.nl en ik sukkel heb dat gedaan, jullie snappen het al, ik had het inderdaad gedroomd!!!!!! En wat ik ook had verwacht, absoluut dit niet. Eigenlijk draag ik geen sieraden maar ik heb hem niet meer afgedaan, samen met een ook al zo bijzonder horloge, heb ik dus nu twee sieraden die niet af mogen, zo langzamerhand krijgt ze me dus waar ze me hebben wil, mijn sieradenkind!!!!
3 opmerkingen:

 1. Anoniem27.12.06

  Geweldig toch.
  als ik later groot ben hoop ik van harte dat ik minstens 1 kind heb die dat ook voor mij doet hahaha.
  Maar voor deze ring geld sommige mensen verdienen het gewoon!!!(hij is alleen wel met voorbedachte raden het zijn natuurlijk de namen van mijn kids)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig kado! Ik kan me voorstellen dat die niet meer afgaat, vind het echt een super idee om dit kado te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een super kado!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...