17 maart 2007

MIDWEEKJE

We zijn lekker een midweekje naar Duc de Brabant geweest, in een super de luxe huisje, met een aparte kamer met zonnebank en sauna, alles onwijs ruim opgezet, een bere grote tuin -die deze week met zon overgoten was- en een JACUZZI (Lees: warm bubbelbad met koude, masserende waterstralen), wat hebben we daar van genoten, je lijf in heerlijk warm water, koffie met wat lekkers onder hand bereik en een zonnetje in je gezicht, en zalig masserende waterstralen in je rug! De meiden hebben iedere dag gebruik gemaakt van de zonnebank, ik niet, jammer genoeg vond mijn rug dat ding niet zo leuk. En de sauna.......daar zijn we niet aan toegekomen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Uiteindelijk gingen we om te scrappen, maar een midweek(je) is best kort, dus moesten we ook gebruik maken van de nachten, laat naar bed dus, en 's morgens zo weer aan de scraptafel schuiven, alleen voor een koffiestop verhuisden we even naar de "zit" kamer.


We hebben twee workshops van Yvon gemaakt en die zijn allemaal erg leuk geworden! Volgend jaar gaan we zeker weer!!!!!

1 opmerking:

  1. Anoniem17.3.07

    OOO wat ziet dat er allemaal heerlijk uit zeg, zowel het huisje met bubbelbad en de tafel vol met scrapspullen!!! Ben helemaal 'niet' jaloers hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...