1 augustus 2007

DE H VAN......

Vandaag was Jill bij me, want het is woensdag. Ze was er vroeg, komt normaal pas in de middag, want oh....ze heeft het altijd zo druk, maar vandaag was ze er al voor elf uur. Het eerste wat ze zei was, hee, weet jij waarom ik zo vroeg ben? Ik...uh, nou nee. Nou, dan kunnen we iets leuks gaan doen. Ja. ja. Sorry Jilliebillie maar ik heb echt geen tijd, ik ben namelijk al iets leuks aan het doen, en moet daar echt verder mee. Ze maakte er geen probleem van (altijd prettig, anders wordt het ineens een minder leuke dag) en ging thee en koffie maken, en later computeren.
Bij het maken van een boterham liet ze ineens zien dat ze een kind van een scrappende moeder is. Ik zat al met mijn brood in de kamer, toen ze uit de keuken riep, nou ja, moet je eens kijken. En daar kwam ze met het plastick bodempje wat onder het laatste plakje kiprollade zat, daar zaten een soort bobbeltjes in, in de vorm van een H en ze zegt kijk de H van Hilferink of van... en ze noemde nog een aantal dingen. Ik vond het zo grappig dat ze dat zag dat ik moest lachen. Ze loopt weer weg en zegt, zeg Wil, moet ik het weggooien of wil je het uitknippen om te scrappen.
En toen moest ik pas echt lachen!!!!!!!

6 opmerkingen:

 1. Anoniem2.8.07

  Hahahaha, en???? heb je het nou nog uitgeknipt???? Wel slim van Jill om dat te doen, je weet tenslotte maar nooit waar het ooit goed voor is :):):)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha, super...
  En bewaard ???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem2.8.07

  Wat een schatje is het toch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha, geslaagd als kind van een scrapper!!! Heerlijk hoe ze soms ineens ook dingen zien, lief toch, zoals ze dan kunnen "meedenken"!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahaha, geslaagd als kind van een scrapper!!! Heerlijk hoe ze soms ineens ook dingen zien, lief toch, zoals ze dan kunnen "meedenken"!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha, echt een dochter van d'r moeder:))

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...