31 oktober 2007

LAMPJE

Zo, nu ik mijn was allemaal zelf gedaan heb, beloof ik plechtig dat ik jullie voorlopig niet meer lastig zal vallen met deze tik.
Het heeft me (of eigenlijk juist niet) drie weken bezig gehouden, maar nu kan ik me dus weer ergens anders op gaan concentreren.
En dat is de fotocursus die ik samen met Joke en Corrie doe. Vorig week zijn we voor het eerst geweest. We zijn met zijn drieën en gewoon bij Corrie thuis, allemaal makkie aan, dus dat is wel relaxed.
We moesten als huiswerk in verschillende standen thuis foto's maken voor het raam. (Oh, dit klinkt anders dan ik het bedoel)
Aangezien ik naar de verjaardag van Piet moest, hebben Joke en ik meteen die dag ons "huiswerk" maar gemaakt.
Met als gevolg dat ik nu met 38 foto's van Joke heb staande voor haar raam, naar buiten kijkend (en erger nog zij heeft er 38 van mij staande voor haar raam, naar buiten kijkend).
Er is er één wel aardig, een aantal onderbelicht, een aantal overbelicht, een aantal bewogen en ga zo door tot je bij 38 bent.
Morgen krijgen we hier uitleg over, en dat natuurlijk drie maal.
Ik hoop dat ik me er morgen meer van kan herinneren dan op dit moment want ik heb echt geen flauw idee meer wat en waarom we die foto's hebben gemaakt!
Maar wie weet gaat er morgen een lampje branden...................... en dan bedoel ik natuurlijk niet de flitser.

2 opmerkingen:

 1. Anoniem1.11.07

  Hahahaha super verhaal, maarre jij een fotocursus???? Die heb je toch helemaal niet nodig, je maakt al van de geweldige foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem1.11.07

  Hè, die opdracht herken ik.
  Ik heb ook 36 keer dezelfde foto, maar dan van 3 voorwerpen schuin voor elkaar. Toch zie je goed het verschil met verschillende instellingen (of standjes zoals jij het noemt...)

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...