28 juni 2009

BACK IN TOWN

Nou ja niet vandaag, maar vrijdag al. Dan moet je helaas zoveel doen dat je niet merkt dat die dagen ook bestaan, wat een was, wat een strijkgoed, wat een spullen om op te ruimen!!!!Maar wat een ruimte om die was en strijk te doen, en niet te vergeten de kastruimte waar alles weer in moet, geen muntjes halen voor de wasmachine, geen muntje in de douche, een koelkast waar ik in zou kunnen staan (dat doe ik dan nog net even niet), kortom lekker om weer thuis te zijn, hoewel de vakantie prima bevallen is en we ons goed hebben vermaakt, we hebben heerlijk weer gehad en zijn in ontzettende leuke plaatsjes geweest, ik heb zelfs kunnen scrappen en wat winkelen, volgens mij kan het niet beter.Ik ben aan een vakantieboekje begonnen, waar ik nog wel wat (wat met hoofdletters) werk aan heb! Erg leuk om te doen!(Foto's verwijderd i.v.m. een workshop bij SBN, nu alleen een sneakpeek)

Inmiddels is Jill ook al weer geweest, met de nadruk op geweest, want de dame wilde vanmorgen om elf uur met de bus naar huis, het was erg gezellig dat wel, maar elf uur is elf uur!
Nu alles dus weer is zo als het moet zijn, was in de kast, boodschappen in de koelkast, enzovoort, enzovoort heb ik weer vanalles uit de kast getrokken en heb de challenge van SBN zitten maken!

1 opmerking:

  1. dit project ziet er weer veelbelovend uit Wilma, ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...