28 oktober 2011

SMASHEN

klikken om het (nog) beter te zien

width

jee, eindelijk een bladzijde gemaakt....

Groetjes Wilma

8 opmerkingen:

 1. Even vergroten.. moet echt! Wat gaaf Wil! Dit ziet er goed uit, joh! Mooie "lappendekentje"op de tweede pagina! Succes en veel plezier hiermee nog.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Vooral de eerste blz: met stof is het soms zo lekker om lang naar te kijken....Mn dochter van 12 heeft ook net zo'n lappenkussen gemaakt, die had eigenlijk in mn DWZI gemoeten bedenk ik me nu:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, onwijs leuk! Zo'n smashboek, zou het heel leuk vinden, maar even geen nieuwe dingen, komt wel een keer!
  Groetjes cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaffffffffff maar meer scrap dan smash?? Ik ga ook smashen maar niet zo netjes hoor.........

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem28.10.11

  Dit ziet er super uit Wilma !!! Maar ik begrijp nog steeds niet goed, wat smashen is........Ken de boeken wel, ze zien er prachtig uit, maar voor de rest.....
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha. Superleuk Wilma! Men zegt bij mij ook dat t scrappen lijkt. Maar het maakt niet uit. Doe wat je wilt, dat is een beetje de essentie van het "SMASHen". En jij blijft toch jij.... Of je nu scrapt of smasht.
  Maar van deze bladzijden wordt je toch blij???

  BeantwoordenVerwijderen
 7. LEUK!!!!!!!!!!! ik heb ze ook gekocht (die Smash boeken bedoel ik) en nu moet ik alleen nog beginnen ... net als aan zoveel andere dingen. Zucht, waarom maken ze toch alles zo leuk, ik weet gewoon niet wat eerst moet en wanneer ik het allemaal moet doen (ik brei nu ook zo'n krulsjaal, ook al zo leuk).
  Fijn weekend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is leuk!!!! Gave mini quilt heb je gemaakt. Moest natuurlijk wel even lachen om jouw beschrijving wat je zoal met stof doet....vooral om dat niets!:-))

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...