20 september 2007

PEBBELS

had het erg koud in de vakantie en mocht haar (baby) jasje weer aan, vorig jaar had ik al geprobeerd foto's van haar te maken, maar ze was niet zo blij met haar jas (Frans ook niet, want die laat haar uit !!), dus werkte ze absoluut niet mee.
Deze keer was Joke erbij en toen lukte het wel (duh...), we hebben haar op de bank in de stuurhut gezet, ik ben naast haar gaan staan en Joke heeft de foto's van onder genomen. Een waanzinnig effect, (waar fotografen een dure lens voor aanschaffen!!!) Ik wist meteen die foto (ja, ik vond er één meteen het allerleukst) MOET ik scrappen, maar nu ik de foto's terug kijk weet ik niet meer welke (lekker dom). Nu heb ik twee keuzes, ik kies opnieuw of scrap ze beide. Ik weet nog niet wat ik doe, maar in ieder geval iets, want zo'n foto kun je gewoon niet negeren!!!!!!!!!


8 opmerkingen:

 1. Anoniem20.9.07

  Ze zijn zooooo leuk, als ik er 1 zou moeten kiezen zou ik voor de onderste gaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ha, ha, ik bedacht net dat ik de bovenste ga doen, dus mag jij de onderste gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha, ik voel alweer een gave challenge aankomen!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem21.9.07

  Ooow gelukkig ze worden allebei gescrapt, want dat wil ik echt niet missen hoor, dit is gewoon TE LEUK :):):):) (heb je er nog meer, want ik lust er zo wel een album vol hoor;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn allebei ontzettend leuk. Als ik zou moeten kiezen, zou ik ook voor de onderste gaan, maar gelukkig lossen jullie het veel beter op ;) Twee verschillende lO's laat maar gauw zien dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem22.9.07

  Wat een super mooie foto's !!! Persoonlijk zou ik ook voor de onderste kiezen, maar ik weet zeker dat het hele mooie lo's gaan worden. Ben erg benieuwd !! Laat ons niet te lang wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem22.9.07

  Hee, dat 'jasje' ken ik! Dat heeft Nicky ook aangehad. ;)
  Wat een leuke foto's! Ben benieuwd naar je (jullie?) creaties!
  De andere challenges zijn weer geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben ook blij dat beide foto's gescrapt worden!!! Het zijn zulke leuke foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...