30 september 2007

PRINSES OP DE ERWT

Pebbles heeft een eigen mand, maar geeft de voorkeur aan de bank. Ze is pas dertien geworden en is eigenlijk een gehoorzaam beestje, of eigenlijk moet ik zeggen was bijna dertien jaar een gehoorzaam beestje. Ze weet namelijk heel goed dat ze niet op de bank mag liggen, en tot voor kort deed ze dat dan ook alleen stiekum. Helaas kan het haar nu niet meer schelen of ik in de kamer ben, en als ik er wat van zeg, is ze boos en gaat met haar rug naar me toe in haar mand liggen mokken.
Vandaag was ik lekker met Kerstkaarten bezig (HO-HO-HO.... nee jullie krijgen geen zelf gemaakte kaart, ze waren niet voor mij!!) en had totaal geen erg in haar, en daar heeft ze dankbaar gebruik van gemaakt. Ze heeft de kussens lekker opelkaar gestapeld (vraag me niet hoe) en lag daar zo lekker op te slapen, dat ik er een foto van moest maken!!!
In dit geval niet Prins Heerlijk maar als een Prinses op de Erwt!!!

6 opmerkingen:

 1. Anoniem30.9.07

  Ooow hoe kun je dan nog boos worden op dat scheetje???? Ze ligt zo heeeeeerlijk, super foto, ik MOET echt ook een eigenwijze hond hebben ;) (nu Bart nog zover zien te krijgen, maar niet met dit verhaal)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, dat zeg ik ook altijd tegen onze kat. Prins heerlijk kan ze op de kussens liggen.......
  En geef hen eens ongelijk. Wij liggen toch ook graag lekker??:))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem1.10.07

  Wat heerlijk, zo'n eigenwijze hond :) Schitterend ligt ze erbij, een echte Prinses :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem2.10.07

  Wat een lekker ding!!! Vraag me ook altijd af hoe ze dingen voor elkaar krijgen. Zit eigenlijk te wachten tot de dag dat ik thuis kom en Scooby de deur open doet en het eten klaar staat hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem11.10.07

  Leuke nieuwe blog hoofd :) :)

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk je berichtje, dank je wel...